Při nákupu nad 1024,- doprava ZDARMA.

Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 25.3.2024
vše v pořádku, krásně zabaleno a náušnice krásné
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.3.2024
Milá Petro, moc děkujeme!♥️
M Avatar autora Marketa | 25.3.2024
rychlé dodání, krásné balení , nádherná práce. Spokojenost!!
V Avatar autora Vendy (Administrátor) 26.3.2024
Děkujeme, Markétko!♥️
K Avatar autora Karolína | 3.3.2024
Nádherné prstýnky ♡ i komunikace a ochota zákaznického servisu. Děkuji moc
V Avatar autora Vendy (Administrátor) 4.3.2024
Karolíno, moc děkujeme a krásné jaro přejeme!♥️
E Avatar autora Eliška | 3.3.2024
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.3.2024
♥️
DR Avatar autora Dana Rezková | 21.2.2024
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.3.2024
♥️
D Avatar autora Dana | 14.2.2024
Objednala jsem dva provazkove naramky s andelskymi kridly. Jednim slovem....nadhera. Jeden je pro mne a druhy za tyden predam sve dlouholete kamaradce.Uz se tesim.Moc dekuji a urcite vas vsude doporucim.
V Avatar autora Vendy (Administrátor) 14.2.2024
Dani, to je krása! Moc děkujeme a přejeme krásný čas s kamarádkou. ♥️
H Avatar autora Hana | 4.2.2024
Nádherně vyrobený prstýnek. Precizní práce. Krásně zabaleno. Udělalo mi to velikou radost. Rozhodně doporučuji!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.2.2024
Hani, moc děkujeme. Ať prstýnek nosí štěstí!♥️
M Avatar autora Marie | 3.2.2024
Prstýnek je krásný, rychlé dodání a krásně a vtipně zabaleno.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2024
Maruško, děkujeme!♥️
I Avatar autora Iva J. | 24.1.2024
Velká spokojenost! Krásné, něžné prstýnky 😊
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 24.1.2024
Ivo, moc děkujeme a krásné dny přejeme!🙂♥️
Avatar autora | 20.1.2024
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 24.1.2024
♥️
VK Avatar autora Veronika Kankrlikova | 15.1.2024
Maximální spokojenost
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.1.2024
Děkujeme!♥️
I Avatar autora Ivana | 10.1.2024
Prstynek je krasny, jemny. Rychle zaslani, hezky zabalene, krabicka a pytlik navic, mily pozdrav ☺️ Proste prace delana s laskou ❤️
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.1.2024
Ivanko, moc díky za krásné hodnocení! Ať se daří!♥️
I Avatar autora Ilona | 8.1.2024
rychlé zaslání, hezky a mile zabaleno :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 13.2.2024
Moc děkujeme!♥️
P Avatar autora Petra | 8.1.2024
Byla jsem nadmíru spokojená. S ochotou, vstřícností, komunikací, dávám nejvyšší možnou známku :) O samotném šperku a také "bonusu" v podobě personifikované obálky a kartiček nemluvě. Zkrátka krása přenádherná :) Děkuji.
N Avatar autora Netopilova | 7.1.2024
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.1.2024
♥️
P Avatar autora Paula | 26.12.2023
Prstynek je nadherny a prisel bleskurychle tesne pred vanocema. Dekuji 💗
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.1.2024
Moc děkujeme, Paulo!♥️
D Avatar autora Dáša | 20.12.2023
Objednala jsem si dva prstýnky, oba jsou nádherné, takové, jaké jsem si představovala. Jsem potěšena a spokojená. Obchod doporučuji.
V Avatar autora Vendy (Administrátor) 20.12.2023
Dáši, moc děkujeme. Ať prstýnky slouží! Krásné svátky!♥️
MM Avatar autora Michaela Makočová | 19.12.2023
Nádherný prstýnek, rychlé dodání, ale co mne asi nejvíce potěšilo bylo to, co bylo navíc. Popsaná obálka jménem, krásná kartička se vzkazem, prostě lidskost jako přidaná hodnota. V téhle uspěchané době pohlazení po duši.
V Avatar autora Vendy (Administrátor) 20.12.2023
Míšo, moc děkujeme! Balíčky balíme jako pro nejlepší přátele, jinak to neumíme...♥️
Avatar autora | 15.12.2023
+ Rychlost, prstýnek je ve skutečnosti ještě hezčí než na obrázku. Krásné balení a kartičky se vzkazy mě dodaly.

V Avatar autora Vendy (Administrátor) 20.12.2023
Moc děkujeme za krásné hodnocení! Ať Vás prstýnek provází v radostných dnech!♥️
P Avatar autora Pavel | 11.12.2023
Skvělé! Krásný šperk, krásné balení, je vidět, že svou práci děláte s nadšením a láskou :) Děkuji a doporučuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.12.2023
Pavle, díky moc za krásné hodnocení! Ať šperk slouží.♥️
Instagram Widget